ZIPA---design

Opvallend en milieubewust inpakken met opvulpapier

Wanneer je een pakketje ontvangt, is de verpakking vaak het eerste dat je ziet als ontvanger. Het is dan wel zo fijn als deze verpakking er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu. Gelukkig bestaat er opvulpapier en bedrukt opvulpapier. In deze blog vertellen we je alles over deze opvallende en milieubewuste inpakmaterialen.

dispenser

Wat doet opvulpapier?

Opvulpapier is een materiaal dat veel gebruikt wordt om producten te beschermen tijdens het verzenden. Het wordt gemaakt van gerecycled papier en is daardoor een duurzaam alternatief voor andere opvulmaterialen, zoals piepschuim bolletjes. Maar opvulpapier kan meer dan alleen beschermen. Het kan namelijk ook bedrukt worden met een eigen ontwerp, waardoor het een extra toegevoegde waarde krijgt. Zo kun je jouw merk of boodschap laten zien op een duurzame manier.

Promotiemateriaal

Bedrukt opvulpapier is niet alleen effectief als verpakkingsmateriaal, maar kan ook worden gebruikt als opvallend promotiemateriaal. Bijvoorbeeld door het te gebruiken als tissuepapier voor kleding. Door hier bijvoorbeeld het logo van je webshop of merk op te laten bedrukken, versterk je de branding en maak je het uitpakken van het pakketje extra feestelijk. Maar ook voor het verzenden van cadeaus is bedrukt opvulpapier ideaal. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een feestelijk ontwerp tijdens de feestdagen.

Makkelijk te gebruiken

Zipa Opvulpapier en bedrukt opvulpapier zijn niet alleen duurzaam en effectief, maar ook nog eens veelzijdig. Zo kun je het op maat laten maken en gebruiken voor zowel kleine als grote producten. Geen zorgen dus over beschadigingen tijdens transport. Daarnaast heeft het als voordeel dat het makkelijk te gebruiken is en weinig ruimte inneemt. Hierdoor is het niet alleen een slimme keuze voor jouw bedrijf, maar ook nog eens handig voor de ontvanger.

Met opvulpapier en bedrukt opvulpapier ben je niet alleen milieubewust bezig, maar maak je ook nog eens indruk op jouw klanten door het gebruik van een opvallende verpakking. Door het te bedrukken met jouw eigen ontwerp, versterk je het merk en maak je het uitpakken van een pakketje extra feestelijk. Daarnaast is het veelzijdig en makkelijk in gebruik. Kortom, een slimme en duurzame keuze voor jouw bedrijf.