088- 792 88 70 info@di-company.nl

Topvrouwen benoemd

Spotlight

De Rabobank heeft Janine Vos per 1 augustus benoemd tot Chief Human Resources Officer. Vos is nu bij KPN werkzaam in dezelfde functie. Volgens de raad van bestuur van de Rabobank kan zij met haar ervaring en visie op HR, organisatie en cultuurverandering een belangrijke bijdrage leveren aan de uitdagingen waar de Rabobank op dit moment voor staat.

Bij de Nederlandse Spoorwegen is Marjan Rintel, Directeur NS Reizigers, toegetreden tot de Raad van Bestuur. En Janet Stuijt is bij de NS benoemd tot commissaris. Stuijt is op dit moment  General Counsel & Head Compliance bij NN Group, waar ze ook de functie van Corporate Secretary bekleedt. Eerder werkte zij bij ABN Amro, ING Groep, Allen Overy en De Brauw Blackstone Westbroek.

Olga Zoutendijk is toegetreden tot de Raad van Toezicht van de Universiteit Leiden. Zij neemt hier het voorzitterschap van de audit commissie op zich. Zoutendijk is sinds 2015 ook lid van de Raad van Commissarissen bij ABN Amro, sinds dit jaar in de positie van president-commissaris.

Universiteit Leiden  logo-ns  rabobank