088- 792 88 70 info@di-company.nl

Publicatie Kwestie van Kijken

Mede op basis van deze publicatie biedt D&I Company ook trainingen Inclusief Beoordelen recruiters, selectiecommissies en lijnmanagers. Bent u geïnteresseerd deze training of in de publicatie? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfsnetwerken en diversiteit

Bedrijfsnetwerken (interne netwerken van en voor vrouwen, jongeren, LHBT, medewerkers met biculturele achtergrond, etc.) spelen een belangrijke rol in organisaties.

Dergelijke netwerken kunnen onder meer bijdragen aan de empowerment en de kennisontwikkeling van de leden. Ze kunnen ook een rol spelen waar het gaat om het versterken van diversiteit en een inclusief klimaat in de organisatie en in de advisering over het beleid op deze punten. In de publicatie “Netwerken voor zakenvrouwen; praktijkgids over het opzetten en runnen van een bedrijfsnetwerk” van Opportunity in Bedrijf (nu opgegaan in D&I Company) wordt de praktijk van vrouwennetwerken en hun rollen uit de doeken gedaan.

In dit filmpje van Diversiteit in Bedrijf hoort u over de praktijk en ervaringen van verschillende bedrijfsnetwerken bij onder meer IBM, Ministerie van Defensie, Rabobank, Shell, UWV.

Factsheet Monitor Talent naar de Top 2015

Monitor Talent naar de Top 2015

‘Het Charter Talent naar de Top’: 3 topmensen vertellen over het belang van diversiteit