088- 792 88 70 info@di-company.nl

You’re in good company!

Innovatie, verbinding, leiderschap en talentontwikkeling zijn cruciaal voor succesvolle organisaties.
Dat vraagt om diversiteit en inclusief leiderschap. D&I Company helpt deze daadwerkelijk te realiseren.
Met o.a. kennisdeling in een actieve community, advies en praktijkgerichte trainingen, inspiratie events en monitoring.

Centrale thema’s zijn:

  • Business case en targets: wat is de meerwaarde van diversity & inclusion in uw organisatie, hoe creëer je bewustwording en realiseer je doelen?
  • Diversiteit en inclusief leiderschap: hoe creëer je een inclusief klimaat? Welk leiderschap is nodig voor talentontwikkeling, innovatie, klantenbinding en creativiteit?
  • Teamdiversiteit: hoe benut je uiteenlopende kwaliteiten in teams?
  • Empowerment: hoe versterk en ondersteun je diverse talenten?

Onze ervaring en expertise

D&I Company is in 2016 ontstaan uit de fusie van twee toonaangevende en professionele organisaties op het gebied van diversity & inclusion (D&I): Talent naar de Top en Opportunity in Bedrijf/Opportunity Advies. Beide organisaties hebben een aanzienlijke staat van dienst en hun netwerken behoren tot de voorhoede als het gaat om diversiteit.
Door de fusie kunnen organisaties voor alle diensten en producten bij één bureau terecht. Ongeacht de fase en aanpak van diversiteit in uw organisatie kunt u kiezen uit een breed pakket om uw doelen daadwerkelijk te realiseren.

Ervaring telt!

Niet alleen voor onze klanten, ook voor ons team. Organisaties die met ons samenwerken, mogen rekenen op bewezen topkwaliteit (in tools, training, begeleiding en advisering), ervaring en gespecialiseerde expertise (vanuit netwerk, medewerkers en samenwerkingspartners). Vanzelfsprekend werken wij in elk traject evidence based.

Wij gaan graag voor u aan de slag. Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Bekijk hier enkele referenties.