088- 792 88 70 info@di-company.nl

Een afscheid met historie, wetenschap en muziek

 MG 8476

Op 1 december jl. was in de Koninklijke Schouwburg Den Haag een bijzonder gezelschap bijeen om op feestelijke wijze afscheid te nemen van oud-bestuursvoorzitter van Talent naar de Top Sybilla Dekker en oud-directeur Sandra Lutchman. Lees hier het dankwoord van Sybilla & Sandra.

Vlnr Sybilla Dekker, Sandra Lutchman en Mariëtte Turkenburg

Daarnaast nam Robert Swaak, oud-voorzitter Opportunity in Bedrijf/Advies, op geheel eigen wijze afscheid van zijn periode als voorzitter: “Ik heb de eer gehad zowel bij Talent naar de Top als bij Opportunity in Bedrijf/Advies betrokken te zijn geweest en bij die laatste heel nauw. Ik heb er zelf ook veel van geleerd. En ben trots dat deze organisaties, die elkaar zo goed aanvullen, nu samen zijn gegaan.”

Als voorzitter van D&I Company, de nieuwe organisatie door de fusie van Talent naar de Top en Opportunity in Bedrijf/Advies, was Mariëtte Turkenburg gastvrouw van de bijeenkomst. De middag was gevuld met een mooie combinatie van historie, wetenschap en muziek. Historica Els Kloek liet een aantal prominente vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis de revue passeren. Hoogleraar Strategisch Talent Management Lidewey van der Sluis gaf in een interessante beknopte presentatie onder meer aan, dat leidinggevenden talenten niet alleen moeten zien zitten, maar ook moeten zien staan. En pianist/componist en cabaretier Mike Boddé bracht een sprankelende muzikale ode aan de vertrekkers.

Meer foto’s vindt u via deze link.