088- 792 88 70 info@di-company.nl

D&I Consultancy: van intentie naar uitvoering

De consultants en trainers van D&I Consultancy beschikken over een jarenlange ervaring en specifieke expertise om u te helpen uw diversiteitsbeleid (verder) te ontwikkelen en te implementeren.

En – minstens zo belangrijk – om bij te dragen aan ‘empowerde’ talenten, aan een inclusief klimaat en (leiderschaps-)gedrag in uw organisatie, waardoor diversiteit effectief en productief is.
Kortom: om bij te dragen aan Return On Inclusion!

Vrouwen vullen met hun sociale vaardigheden en open mindset hun mannelijke  collega’s aan, die op hun beurt excelleren in het vasthouden van de grote lijn en het sturen op consensus. De twee geslachten compenseren elkaars minder ontwikkelde kanten en versterken elkaars kwaliteiten. Anders gezegd: een juiste mix van mannen en vrouwen in directies verbetert de kwaliteit van de besluitvorming. Dat heeft een positieve invloed op het presteren van een bedrijf. (Prof. Lidewey van der Sluis)

  • U kunt bij ons terecht voor een breed palet aan diensten, van advies en onderzoek, tot workshops, trainingen en leergangen en het faciliteren van bijeenkomsten.
  • We werken met aansprekende werkvormen, die nauw aansluiten bij uw praktijk. Inspirerend en uitdagend, afwisseling van theorie en praktijk, met humor en relativering, met erkenning van uw rol en positie.
  • HR-directeuren, D&I managers en Raden van Bestuur en Directies zijn onze opdrachtgevers.

Wij werken op maat en in-company, maar bieden ook cross-company trajecten

Lees hier meer over onze aanpak.

Benieuwd naar een aantal van onze veelgevraagde diensten? Kijk dan bij onze succesnummers en lees de ervaringen van een aantal van onze klanten.