088- 792 88 70 info@di-company.nl

Wat biedt partnership in de D&I Community?

De D&I Community bestaat uit circa 200 organisaties. Zij willen meer (brede) diversiteit en inclusion in hun organisatie. Niet als doel op zich, maar omdat zij zich realiseren dat dit bijdraagt aan de bedrijfsprestaties. Immers, diversiteit is logisch, slim en fair.

It is time for each of us to take action in our personal and our professional lives to advance equal rights and opportunities for women and men. It is time for the full and equal participation of women in our social, political and economic worlds to be the norm, not the exception. Because it’s 2016.
– Justin Trudeau, prime minister Canada

You’re in good company!

Wat zijn de voordelen van de D&I community?

 • Partnership: U maakt deel uit van een netwerk van gerenommeerde en vooruitstrevende organisaties en wisselt kennis, ervaringen en good
  practices uit.
 • Alles over D&I onder één dak: één aanspreekpunt voor een breed pakket aan diensten om diversiteit daadwerkelijk in te zetten
  voor uw organisatie.
 • Charter en concrete targets: vanuit het Charter krijgt u een nulmeting. U bepaalt uw concrete doelen en streefcijfers.
 • Starterskit, (digitale) toolbox: een praktische handleiding, waarmee u direct aan de slag kunt. In de toolbox bevinden zich ook andere instrumenten (Charter en Monitor, Diversity Game, Zelftest Inclusief Leiderschap).
 • Monitoringrapport: een periodieke rapportage over de voortgang in uw organisatie.
 • Helpdesk en adviesgesprek: we zijn uw sparringpartner. Maak gebruik van onze kennis en good practices.
 • Vrije toegang tot community events: praktische workshops, inspiratiebijeenkomsten en het jaarlijkse toonaangevende congres: stuk voor stuk gericht op uitwisseling, kennisontwikkeling en praktische handvatten.
 • Deelname aan effectieve cross-company mentoringprogramma’s: deze specifieke mentoring- en sponsoringprogramma’s geven een impuls aan
  loopbaanontwikkeling en inclusief leiderschap;
 • Korting op consultancy:
  u kunt tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van diverse consultancydiensten.
 • ‘Dichtbij het vuur’: Wij houden u op de hoogte van relevante onderzoeken, effectieve initiatieven. Zo zijn wij o.a. betrokken bij de monitoring van de Wet Bestuur en Toezicht (met daarin het wettelijke streefcijfer van het aantal vrouwen in de top) en is voormalig Talent naar de Top samen VNO-NCW founding partner van de nieuwe stichting Topvrouwen, waaronder de databank www.topvrouwen.nl is gepositioneerd, een initiatief van het ministerie van OC&W en VNO-NCW.
 • Maatschappelijke en politieke agendasetting: D&I Company zet zich in om diversiteit op de maatschappelijke en politieke agenda te plaatsen. Dit doen we o.a. via onze ambassadeurs en de captains of industry (bijv. leden van de ‘30% club’ en het Boardroom Coaching netwerk).

Benieuwd hoe u deze voordelen in kunt zetten voor uw organisatie?